slider1 pedicuresalonannette

Bij Pedicuresalon Annette bent u aan het juiste adres voor een diabetische pedicure in Driebergen. Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie in de diabetische voetverzorging kan ik u professionele hulp en verzorging bieden.

Voetverzorging voor diabetespatiënten

De voeten van diabetespatiënten hebben extra zorg nodig. Dit komt omdat de voeten kwetsbaarder zijn voor een verminderde bloedsomloop, uitval of het veranderen van de stand van de voeten. Een regelmatige controle en behandeling zijn daarom van belang om ernstige problemen met uw voeten te voorkomen. Zelfs als u geen voetklachten heeft raad ik aan om geregeld langs te komen. Zo voorkomt u voetproblemen en krijgt u de nodige adviezen over voetverzorging en keuze van schoenen. Stuit ik toch op complicaties met uw voet? Dan verwijs ik u door naar de huisarts, een specialist of de podotherapeut. Wel is belangrijk om de pedicurebehandeling te laten uitvoeren door een professionele pedicurespecialist. Omdat ik mezelf in 2008 heb gespecialiseerd in diabetische voetverzorging, aangesloten ben bij ProVoet met de aantekening ‘diabetische voet’ en mezelf jaarlijks laat bijscholen, bent u bij gegarandeerd van de juiste verzorging voor uw voeten.

Vergoeding voor uw pedicurebehandeling

In sommige gevallen kunt u als diabetespatiënt in aanmerking komen voor een vergoeding van de behandeling. Dit kan om de volledige behandelingskosten gaan of slechts een deel daarvan. Vraag bij uw verzekeraar na waar u recht op heeft en laat u bij mij aanmelden via de podotherapeut. Voor meer informatie hierover mag u altijd contact met mij opnemen. Eventueel is een diabetische pedicurebehandeling aan huis mogelijk.

Wilt u een diabetische pedicurebehandeling boeken? U kunt bellen naar 0343-515684 / 06-15905075 of het contactformulier invullen op deze website. Ik sta u zo spoedig mogelijk spoedig te woord.

 

Telefonische afspraak maken?

Bel 0343-515684. Indien ik bezig ben met een behandeling ben ik niet in staat om de telefoon te beantwoorden. Spreek uw naam en telefoonnummer in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. 

 

Verwen jezelf met een Pedicurebehandeling

Maak een afspraak met pedicure Salon Anette

Neem contact op

Contactgegevens

W. Banninglaan 41

    3972 SJ Driebergen-Rijsenburg

0343-515684 / 06-15905075

mail

© 2016 Pedicuresalon Annette Driebergen. All Rights Reserved. Designed By EasyWebber