slider1 pedicuresalonannette

Reumatische voet

Mensen met reuma hebben vaak pijnlijke voeten en enkels. De voeten zijn vaak erg kwetsbaar en moeten voorzichtig worden behandeld. Veel voorkomende problemen aan de voeten zijn:

  • Standsverandering van de voeten - Door vergroeiing en stijfheid van de gewrichten nemen de voeten een andere stand aan. Hierdoor kunnen drukplekken ontstaan, die kunnen ontaarden in slijmbeursontstekingen.
  • Ontstekingsreacties in de voeten - Hierdoor heeft men vaak veel pijn. Bij de pedicurebehandeling moet je extra voorzicht te werk gaan.
  • Scheefgroei van de tenen - Hierdoor kunnen hamertenen, klauwtenen, eeltplekken en likdoorns ontstaan.
  • Verschuiving van de vetkussentjes - Door vermindering van de vetkussetjes, bijvoorbeeld onder de bal van de voet, gaan deze naar voren schuiven. Hierdoor komen de kopjes van de middenvoetsbeentjes op de grond wat erg pijnlijk kan zijn en er ontstaat vaak meer eelt.

Daarom is het belangrijk om uw voeten regelmatig te laten controleren en te verzorgen door een pedicure.

Vergoeding via de zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de pedicurebehandeling geheel of gedeeltijk als u een aanvullende verzekering hebt. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u exact vinden waar de vergoeding uit bestaat.

Telefonische afspraak maken?

Bel 0343-515684. Indien ik bezig ben met een behandeling ben ik niet in staat om de telefoon te beantwoorden. Spreek uw naam en telefoonnummer in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. 

 

Verwen jezelf met een Pedicurebehandeling

Maak een afspraak met pedicure Salon Anette

Neem contact op

Contactgegevens

W. Banninglaan 41

    3972 SJ Driebergen-Rijsenburg

0343-515684 / 06-15905075

mail

© 2016 Pedicuresalon Annette Driebergen. All Rights Reserved. Designed By EasyWebber