slider1 pedicuresalonannette

U kunt voor vergoeding van de pedicurebehandeling in aanmerking komen. Dit is echter afhankelijk van uw verzekeraar. In het algemeen geldt vergoeding alleen bij diabetische of reumatische voet.

Via onderstaande link kunt op de website van independer.nl de regelingen per verzekeraar terugvinden

Vergoeding behandeling reumatische voet

Er hebben vanaf 2011 geen veranderingen plaatsgevonden in de vergoeding voor een pedicurebehandeling bij reuma. Om na te gaan of u in aanmerking komt voor vergoeding dient u uw polis van uw zorgverzekeraar te raadplegen.

Vergoeding behandeling diabetische voet

Om voor vergoeding in aanmerking te komen bij diabetes, is het voor de pedicure verplicht om op de rekening de Simm's Classificatie en het type diabetes te vermelden.

Dit is een classificatie die uw behandelend arts, internist, podotherapeut of diabetesverpleegkundige vaststelt na een uitgebreid voetonderzoek. Het is voor de pedicure dan ook noodzaak, dat u deze Simm's Classificatie en type diabetes opvraagt bij uw behandelaar en schriftelijk aan ons kunt overleggen. Zonder vermelding van deze classificatie op de factuur zal de verzekeraar niet overgaan tot vergoeding.

Telefonische afspraak maken?

Bel 0343-515684. Indien ik bezig ben met een behandeling ben ik niet in staat om de telefoon te beantwoorden. Spreek uw naam en telefoonnummer in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. 

 

Verwen jezelf met een Pedicurebehandeling

Maak een afspraak met pedicure Salon Anette

Neem contact op

Contactgegevens

W. Banninglaan 41

    3972 SJ Driebergen-Rijsenburg

0343-515684 / 06-15905075

mail

© 2016 Pedicuresalon Annette Driebergen. All Rights Reserved. Designed By EasyWebber