slider1 pedicuresalonannette

2c08a9ddbc
Wandelwol antidruk-wol

Het antidruk-produkt van WandelWol wordt gemaakt van 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen en is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.
Wandelwol producten absorberen transparatievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De anti-drukwol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt drukontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Voor wie
Wandelwol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. 
Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

 

Wandelwol is nu te verkrijgen bij Pedicure Salon Annette

10 gram € 6,95 / 20 gram € 9,95

Meer informatie
en gebruiksaanwijzingen vindt u op de website van WandelWol: www.wandelwol.nl. De WandelWol heb ik op voorraad, de overige producten van WandelWol kan ik voor u bestellen.

Telefonische afspraak maken?

Bel 0343-515684. Indien ik bezig ben met een behandeling ben ik niet in staat om de telefoon te beantwoorden. Spreek uw naam en telefoonnummer in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. 

 

Verwen jezelf met een Pedicurebehandeling

Maak een afspraak met pedicure Salon Anette

Neem contact op

Contactgegevens

W. Banninglaan 41

    3972 SJ Driebergen-Rijsenburg

0343-515684 / 06-15905075

mail

© 2016 Pedicuresalon Annette Driebergen. All Rights Reserved. Designed By EasyWebber